Print Design.

Print design met passie

Op deze pagina kunnen jullie genieten van verschillende print design projecten. Denk aan een brochure, magazine, flyer, poster of elk ander idee wat met print drukwerk te maken heeft. 

Bij het ontwerpen van een print product moet rekening worden gehouden met verschillende factoren, zoals de doelgroep, het doel van het product en de esthetiek. Wij bij Pixoyo houden altijd rekening met de technische specificaties, zoals de grootte van het eindproduct, de papiersoort, de kleurinstellingen en de resolutie.

Verder zijn typografie en lay-out hele belangrijke aspecten van het print design proces. Het kiezen van de juiste lettertypen en de positionering van tekst kan een grote impact hebben op het uiterlijk en de leesbaarheid van het product. Daarnaast speelt kleurgebruik een belangrijke rol in het ontwerpproces en kan het helpen bij het creëren van visuele hiërarchie en branding.

Pixoyo verzorgt het gehele traject. Van concept, design, en opmaak, tot het aanleveren van het drukklare document. Bij ons zit u goed!

Heeft u ook interesse in printwerk design voor uw onderneming? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Print Design

Grafische Elementen

Typografie

CMYK

Pantone