Leer ons kennen.

poster-1

U bezoekt,

Creatief Bureau Pixoyo, Amsterdam.

Met onze brede en diepe expertise zijn wij er klaar voor om uw merk of bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. Als creatief bureau, gevestigd in het bruisende Amsterdam, combineren wij kennis, kracht en ervaring om de meest uiteenlopende projecten tot een succes te maken. Van print tot web, social media tot multimedia en apps, wij zijn thuis in alle disciplines.

U krijgt:

 • Logo Design
 • Websites-Shops & Digitaal Design
 • Branding & Identity
 • Print Design
 • Interaction Design
 • Motion Graphics, Video's en Animaties + 3D
 • Apps
 • Social Media Management
 • Content Creatie
 • Fotografie
 • Marketing
 • SEO

Onze passie voor creativiteit en innovatie is wat ons drijft en inspireert. Wij geloven dat elk merk uniek is en zijn eigen verhaal te vertellen heeft. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in effectieve en boeiende communicatie.

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en gaan vervolgens aan de slag om uw merk of bedrijf de aandacht te geven die het verdient. Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij zijn er om u te helpen groeien en te slagen.

Kies voor ons all-round bureau en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen creëren wij iets moois en unieks, iets dat blijft hangen en mensen in beweging brengt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Pixoyo. If you can imagine it, we can create it!

Services.

Klik hieronder voor meer informatie over wat wij u en uw bedrijf kunnen aanbieden. Bent u op zoek naar iets anders wat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Logo & Huisstijl Design, Icon Design, Kleurenpalet, etc.

Van een redesign van uw bestaande logo tot een compleet nieuw ontwerp, uw logo is een belangrijk, misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw merk dat meer verdient dan een generieke, kant-en-klare sjabloon. Pixoyo zal met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw logo het visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Brand Strategy, Visual Language, Guidelines, etc.

Sommige bedrijven hebben meer nodig dan een logo, en hiervoor helpt Pixoyo om de strategische basis neer te leggen die u nodig heeft om uw bedrijf tot een merk te ontwikkelen. Of u nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, Pixoyo helpt u om uw merkvisie vorm te geven en u de juiste tools aan te reiken om uw naar de next level te brengen.

Visitekaartjes, Brochures, Posters, Flyers, etc.

Editorial design is er in vele vormen, van visitekaartjes en brochures tot posters en pull-up banners. De lay-out van dit communicatiemateriaal is niet alleen van vitaal belang voor de esthetiek, maar ook om de lezer te helpen, zodat hij de gepresenteerde informatie gemakkelijk kan verwerken.

Website Design + Development, Presentatie Design, etc.

Een website is uw internationale online visitekaartje en is vaak het eerste belangrijke contactpunt dat een publiek met een bedrijf heeft. In samenwerking met onze vertrouwde netwerk van developers, zullen wij met u samenwerken om ervoor te zorgen dat deze belangrijke tool zo sterk mogelijk werkt om uw bedrijf van dienst te kunnen zijn.

Fotografie, Brochures, Booklets, Magazines, etc.

Consistentie in uw merkmaterialen is enorm belangrijk, aangezien alles wat u in de wereld zet een weerspiegeling is van uzelf. Ons oog voor detail, efficiëntie en ontwerp vaardigheden stellen ons in staat om volwaardige, bestaande ontwerpen aan te nemen en ermee aan de slag te gaan, evenals complexere materialen die misschien wat meer denk- en ontwerp werk vergen. Onze bekwame fotografen zullen u ook verbazen in het tot leven brengen van uw merk en/of product.

Motion Graphics, Infomercials, Video's, 3D, Animaties, etc.

Motion graphics, video's en animaties kunnen een krachtig middel zijn om uw boodschap over te brengen en uw publiek te bereiken. Denk aan een verhoging van de betrokkenheid van de kijkers: Bewegende beelden kunnen de aandacht trekken en vasthouden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw publiek te betrekken bij uw boodschap. Verder kunnen motion graphics, video's en animaties ook worden gebruikt om uw merk te versterken door consistente branding, kleuren, logo's en boodschappen in uw producties te gebruiken.

Kortom, Pixoyo kan met motion graphics, video's en animaties uw boodschap effectief overbrengen en uw publiek betrekken op manieren die anders niet mogelijk zouden zijn.

Klanten.